L'AEiG Torrent de les Bruixes es queda sense local i fa el cau davant de l'Ajuntament de Terrassa

Els locals on hi ha habitualment l'Agrupació Escolta i Guia, de propietat municipal, estan en obres, i el consistori no els ha donat una alternativa viable per a fer la seva activitat

El cau, aquest dissabte davant de l'Ajuntament
El cau, aquest dissabte davant de l'Ajuntament | AEIG TdlB
La Torre
04 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:50h
L'Agrupament Escolta i Guia Torrent de les Bruixes de Terrassa va fer, aquest dissabte a la tarda, el cau al carrer. Concretament, al raval de Montserrat, davant de l'Ajuntament, per protestar perquè s'han quedat sense local durant uns mesos.

Segons apunta l'entitat de lleure, fa unes setmanes van rebre un avís per part del consistori que deia que es farien obres al local on realitzen la seva activitat, a l'antic ajuntament de Sant Pere, i que, en conseqüència, haurien de marxar durant mig any del local.

Les alternatives donades per l'ajuntament, diuen, són "insuficients, de poca viabilitat i gens facilitadores", i han hagut de traslladar tot el material del cau a marxes forçades, i el tenen repartit per Terrassa perquè no se'ls ha donat espais per guardar-lo.

L'agrupació lamenta que ja no poden fer cau als seus locals, però no se'ls ha ofert cap alternativa viable, "de manera que ens trobem repartits entre tres espais diferents de Terrassa i amb només dues sales cobertes", en què no hi caben els 120 membres de l'entitat.

Per això, aquest dissabte l'agrupació va fer cau davant de l'edifici consistorial, per "reivindicar i dignificar la nostra tasca educativa".

 

Foto de grup del cau, aquest dissabte davant de l'Ajuntament Foto: AEIG TdlB