Lliurats els premis del concurs d'Instagram de la Fira del Dibuix de Terrassa

La fotògrafa Elena Estrella, de Girona, ha estat la primera classificada

La foto guanyadora del concurs de la Fira del Dibuix
La foto guanyadora del concurs de la Fira del Dibuix | Elena Estrella
La Torre
03 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:15h
Aquest dissabte s'ha celebrat a Amics de les Arts l'acte de lliurament de premis del concurs fotogràfic convocat amb motiu de la Fira del Dibuix d'enguany, que va tenir lloc el primer cap de setmana d'octubre.

El primer premi ha recaigut en la fotògrafa gironina Elena Estrella Jiménez. El segon premi ha estat per a Raimon Sabaté Hortet. El tercer, per a Anna Elías Vilarell, i el quart, pel terrassenc Ernest Urdi Quesada.

En representació d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals han assistit a l'acte Jordi Seró, organitzador del concurs, Clàudia Borràs, vocal del Grup Fotogràfic de l'entitat, i Dolors Font, secretària de la Junta Directiva (en nom del President).



Adjuntem la foto guanyadora del primer premi i dues de l'acte (en una hi surten els quatre guardonats acompanyats dels tres representants d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals i a l'altra la fotògrafa guanyadora del primer premi, Elena Estrella, al centre de la imatge, flanquejada per les membres de la Junta Directiva Clàudia Borràs i Dolors Font).
 

Els guanyadors del Concurs, amb els representants d'Amics de les Arts Foto: AAJMT