El CN Terrassa visita el cuer amb la intenció de sumar el setè triomf seguit

L'equip dirigit per Dídac Cobacho jugarà a la piscina del CN Molins de Rei

La Torre
03 de desembre del 2016
Actualitzat a les 7:11h
L'equip masculí de waterpolo del CN Terrassa visitarà aquest dissabte (18.00h) el CN Molins de Rei Sintagmia en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, segon a la taula amb 18 punts, disposa, sobre el paper, d’una ocasió propícia per allargar a set la ratxa de victòries consecutives, atès que el conjunt del Baix Llobregat, nouvingut a la categoria, és cuer amb només tres punts.
 
El tècnic local considera que cal afrontar el matx amb la màxima seriositat. “Es tracta d’un partit contra un contrincant que té objectius oposats als nostres i al qual has de guanyar tenint bones sensacions. Des del respecte total al Molins de Rei, per a nosaltres suposarà també una oportunitat per afinar l’estat de forma de cara al partit de dissabte que ve contra el CN Barcelona, que sí que és un dels nostres rivals directes”.
 
Cobacho creu que una de les claus serà l’inici del matx. “Cal sortir molt fort i molt centrat a la primera part, amb les idees molt clares. Ells aguanten prou bé aquesta primera fase, competeixen bé, tot i que després solen abaixar el seu rendiment. Si fem forat en el marcador aviat, podrem fer rotacions orientades a provar aspectes tàctics”.
 
El CN Molins de Rei Sintagmia està dirigit per un il·lustre del waterpolo estatal, Sergi Pedrerol. “Ha estat un dels millors esquerrans del nostre esport”, diu l’entrenador egarenc. “I, com a tècnic, ha sabut aplicar tot el bagatge acumulat en favor de la seva entitat, on està desenvolupant una gran tasca, tal com demostra l’ascens a Divisió d’Honor assolit la temporada passada”. Quant al planter, Cobacho esmenta Max Pugibet, “un boia treballador”, però remarca més la seva fortalesa com a col·lectiu. L’equip del Baix Llobregat compta amb un waterpolista cedit pel CN Terrassa, Bernat Sanahuja, i ha incorporat quatre estrangers enguany, els holandesos Harmen Johannes Muller i Mika Smelt, l’argentí Esteban Lucas Corsi i l’iranià Ali Asgari.