Mina explica a l'Ajuntament per què no deixa que inspeccioni tots els seus béns

La gestora de l'aigua diu que l'interventor municipal va voler examinar béns que no són revertibles i que es destinen a altres municipis a més de Terrassa

La Torre
02 de desembre del 2016
Actualitzat a les 21:56h
El director general de Mina, Aigües de Terrassa, Josep Lluís Armenter, ha fet arribar una carta al tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, en relació a la inspecció municipal a les instal·lacions de Mina del passat 21 de novembre.

Armenter assenyala a la carta que l'interventor tècnic, acompanyat d'altres tècnics municipals, van voler inspeccionar béns i instal·lacions essencials de l'empresa que no només es destinen a la prestació del servei de Terrassa, sinó també de la resta de municipis que subministra Mina, així com altres activitats de la companyia i empreses del seu grup.

Aquests béns i instal·lacions que es pretenien inspeccionar són actius que, segons Mina, el propi Ajuntament ha assenyalat, en els successius plans d'inversions anuals, com a elements no revertibles. És per això que "l'Ajuntament no pot pretendre sota cap base jurídica l'accés a la informació reclamada per no disposar de la competència al respecte", diu l'empresa.

El director general de Mina demana a Armengol que “no s'entengui l'actuació de Mina del passat 21 de novembre com una actitud obstruccionista, sinó de preservació d'allò que és essencial i estratègic per a la nostra activitat, i que en cap cas podem difondre ni compartir ni amb l'Ajuntament ni amb tercers”.

Armenter reconeix a l'escrit que “el posicionament de Mina pot haver generat certa incomoditat en els tècnics municipals que es van adreçar a les nostres instal·lacions”, però demana que s'entengui la posició de l'empresa per salvaguardar legítimament allò que li és propi.