Els regidors d'ERC a Castellbisbal treballaran el Dia de la Constitució

Dedicaran la jornada del 6 de desembre a recollir joguines per a una campanya solidària

Redacció
02 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:28h
El proper dimarts 6 de desembre, Dia de la Constitució, els tres regidors d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l'Ajuntament de Castellbisbal, Toni Pons, Isabel Méndez i Sergi Bonilla, treballaran i seran al consistori per atendre els ciutadans des de les vuit del matí fins a les tres de la tarda.
 
Toni Pons, en representació dels regidors d'Esquerra, ha explicat: "No ens trobem còmodes commemorant una Constitució espanyola que havia de garantir els drets elementals de la ciutadania i que ha acabat essent utilitzada per aquells que els volen limitar". A més, ha afegit que considera que la Constitució "s'utilitza políticament en contra de Catalunya, una vegada i una altra".
 
Amb la decisió de treballar el proper 6 de desembre, els regidors d'Esquerra han fet seva la iniciativa de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) que proposa que els càrrecs electes treballin el 6 de desembre i aprofitin aquesta data per organitzar actes cívics, socials i solidaris. En aquest sentit, Pons ha afegit que "el dia 6 de desembre treballarem per la convivència i el civisme" i que "aquest dia,  més que mai, convertirem els nostres pobles i ciutats en exemples de participació, de civisme,  i contribuirem a sensibilitzar sobre les desigualtats socials".
 
Atesa la proximitat amb les festes de Nadal, els tres regidors d'ERC han decidit dedicar la jornada a fer una recollida de joguines que es donaran a la campanya solidària Cap nen sense joguines! que organitza Creu Roja. Es recorda que les joguines que s'aportin a aquesta iniciativa han d'arribar en bon estat i han d'estar dins de la seva capsa. A més, no s'accepten jocs que siguin bèl·lics ni sexistes.
 
Amb aquesta acció, els regidors d'Esquerra volen mostrar el seu desig perquè "els valors del futur estat estiguin basats en la solidaritat i el civisme, perquè aquestes són les arrels del nostre poble".