Montcada impulsa una campanya per posar punt i final al «botellot»

La Policia Local i els Mossos d'Esquadra duran a terme controls a la zona del Passeig de la Ribera | L'alcaldessa assegura que "s'ha convertit en un problema de grans dimensions" per a la localitat

Redacció
02 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:03h
L'Ajuntament de Montcada i Reixac i la Policia Local iniciaran aquest cap de setmana actuacions per eliminar definitivament el fenomen de "botellot" a diferents punts del municipi. L'objectiu d'aquesta campanya és lluitar contra el consum de begudes alcohòliques a la via pública i els problemes relacionats amb la salut pública, el consum d'alcohol de menors, i la neteja i reparació de desperfectes en aquests punts com a conseqüència de l'incivisme.

Aquest dissabte, 3 de desembre, la Policia Local i Mossos d'Esquadra realitzaran una acció dissuasòria conjunta a les rotondes de Jaume I i la carretera de la Roca, punts d'accés a la zona del passeig de Ribera on els joves es troben per fer el botellot. Els dos cossos policials també reforçaran altres punts on habitualment es consumeix alcohol en via pública els caps de setmana.

L'alcaldessa, Laura Campos, ha afirmat que s'ha arribat a un punt "que el consum d'alcohol a la via pública s'ha convertit en un problema de grans dimensions per al municipi que comporta d'altres afegits com la seguretat, l'increment de la despesa en neteja d'aquestes zones i les molèsties al veïnat". 

Així mateix ha recordat que la llei ja prohibeix "aquestes accions incíviques" i que el que farà el consistori ara és "fer-la efectiva amb sancions perquè tothom prengui consciència del problema".