La CUP Terrassa debat les «polítiques racistes» dels ajuntaments

La persecució policial als "manters" és un dels punts que es comentaran al centre cívic Montserrat Roig

Redacció
02 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:06h
La CUP Terrassa organitza aquesta tarda un debat sobre "polítiques racistes". La CUP Terrassa debatrà les vies per aturar "el racisme quotidià que llancen les institucions", com ara la persecució policial als "manters" que, segons la formació anticapitalista, efectua l'Ajuntament de Barcelona.

La xerrada i debat posterior comptarà amb Pere Cortada, professor de la Universitat de Terrassa, i una persona del col·lectiu migrant de Terrassa. Tindrà lloc al centre cívic Montserrat Roig, a dos quarts de vuit del vespre, en el marc de la presentació de la "Guia de política de ciutadania i immigració" el·laborada per la CUP Nacional. L'acte és obert a tothom.

Des de la CUP consideren que és en aquest moments, en els quals la vulnerabilitat de la ciutadania ha arribat a uns nivells mai imaginats, quan des de l'esquerra independentista s'ha de treballar amb els diferents col·lectius en torn a les migracions; i així garantir les sobiranes sobre les seves vides.

Vicenç Boncompte, membre del grup de treball de migracions, assegura: "Estem segures que amb la presentació d'avui seguim un camí ja començat i que cal seguir per que totes siguem ciutadans amb plens drets". I afegeix: "Tothom està convidat a fer costat a un acte tant important per la sobirania de les persones a viure les seves vides amb dignitat".