Una oferta musical «àmplia, variada i de qualitat», segons Jordi Ballart

L'alcalde de Terrassa destaca l'aposta per la música local

La Torre
29 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:12h
Els Premis ARC 2016 han distingit la Festa Major de Terrassa per la seva programació musical. El premi respon a la qualitat i la diversitat de la programació ofertada, en la que els músics i artistes locals han tingut enguany un pes molt destacat, protagonitzant el 66% de les prop del centenar d'actuacions programades. En aquest sentit l'alcalde de Terrassa ha defensat el model vigent i l'aposta pels músics de la ciutat.

Jordi Ballart afirma que la programació "es dissenya cada any amb l'objectiu que tots els ciutadans trobin algun concert del seu gust en aquests dies, i és una gran satisfacció comprovar l'èxit que aquesta programació té a nivell ciutadà. Per tant, el Premi ARC ens referma en la voluntat de l'Ajuntament de Terrassa de treballar per configurar una programació de Festa Major àmplia, variada, de qualitat, oberta a tothom i on cadascú pugui trobar el seu espai".

Entre els noms més reconeguts del programa de la Festa Major de Terrassa 2016 hi havia José Luis Perales, Edurne, la Nova Trinca o la Salseta del Poble Sec, a més d'una nombrosa representació de l'escena musical local, encapçalada per noms com els de Doctor Prats, Sense Sal o Gemma Humet, artistes locals de prestigi que s'han fet un lloc al panorama musical català. A aquesta oferta musical cal sumar també la programació d'espais com la plaça Didó, el Vapor Ventalló o el Jove, reservats a l'oferta musical més punyent i innovadora.