El passeig de Lluís Muncunill, en obres per millorar-ne l'accessibilitat

La Torre
29 de novembre del 2016
Actualitzat a les 19:49h
Aquest dilluns, 28 de novembre, s'ha posat en marxa una nova actuació per millorar l'accessibilitat del passeig de Lluís Muncunill, al barri de Poble Nou – Zona Esportiva. La intervenció se centra en les cruïlles del passeig amb els carrers del Dibuixant Avellaneda i de l'Ancianitat. 

Aquesta actuació s'emmarca dins dels treballs que s'han desenvolupat al passeig des de l'any 2013 per tal d'introduir millores en aquesta via i solucionar les mancances. La darrera actuació es va dur a terme entre els mesos de gener i maig d'aquest any, i va consistir en la substitució del paviment malmès al passeig de Lluís Muncunill, la reordenació de l'arbrat i la supressió d'elements que podien obstaculitzar el recorregut dels vianants, com ara els parterres i bancs de pedra.

L'estratègia de millora del passeig té continuat ara amb el mateix enfocament de millora de l'accessibilitat de l'anterior actuació. Es construiran passos elevats mantenint a la calçada la mateixa alçada que la vorera a les cruïlles amb els carrers del Dibuixant Avellaneda i de l'Ancianitat per aconseguir una continuïtat del passeig i millorar la seguretat dels vianants. Les obres en curs tenen un termini d'execució previst de tres mesos. 

L'empresa Curnal Invest, SL. és l'encarregada de dur a terme aquesta actuació, que té un pressupost de 48.815,37 euros (IVA inclòs). Durant l'execució dels treballs, les obres poden afectar el trànsit dels dos carrers esmentats. Les possibles restriccions seran comunicades prèviament.