L'acadèmia Salt Idiomes de Terrassa organitza un concurs de cartes a Santa Claus solidari amb la Marató de TV3

Per cada carta que rebi l'escola, farà un donatiu de tres euros | Els textos han de ser en anglès i fets per nens entre 6 i 12 anys

El cartell del concurs solidari
El cartell del concurs solidari | Salt Idiomes
La Torre
01 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:55h
El Nadal se celebra als països anglosaxons amb tradicions diferents a les de Catalunya, com fer-se un petó sota del vesc o preparar el Christmas punch, una beguda tradicional. Però un dels elements del comú és que, sobretot als nens, els encanten els regals. I, com que s'acosten les festes, l'escola Salt Idiomes ha decidit organitzar un concurs de cartes a Santa Claus en anglès, amb una finalitat especialment solidària.

Per cada carta que rebi, l'escola farà un donatiu de 3 euros a La Marató de TV3. Per això, a més de per fomentar l'escriptura en anglès dels nens i per fomentar la creativitat, imaginació i destresa amb la llengua, animen a participar per fer un donatiu el més gran possible.

Per participar en el concurs "Dear Santa", dirigit a tots els nens i nenes de 6 a 12 anys, s'ha d'escriure una carta dirigida a Santa Claus íntegrament en anglès. Ha de ser un text original, amb un mínim de 50 paraules per als nens entre 8 i 12 anys i de 20 per als nens de 6 i 7, i es pot decorar amb un dibuix que representi els desitjos que demanen. La millor carta obtindrà un xec regal d'Abacus per valor de 50 euros.

Les cartes es poden fer arribar a l'escola a santa.claus@saltidiomes.com, amb l'assumpte "Concurs-Dear Santa" al títol del correu, amb la carta i el nom (sense cognoms) i l'edat del nen en format Word, PDF o JPG. Al correu també cal incloure el nom i cognoms i l'edat del participant, el nom i cognoms del pare o la mare, i un telèfon de contacte. També es pot entregar a qualsevol de les escoles, tot fins el 16 de desembre.

Un equip format pels quatre directors d'estudis valoraran les cartes, i escolliran el 19 de desembre la carta guanyadora. El 20 de desembre es penjarà el guanyador al Facebook de l'escola, i el 22 de desembre s'entregarà el premi.
 

El cartell del concurs solidari Foto: Salt Idiomes