Carles Puigdemont rep l'alcalde de Terrassa amb motiu dels Premis ARC

L'Ajuntament de Terrassa ha guanyat un dels premis per la programació musical de la Festa Major 2016

Recepció al Palau de la Generalitat dels guanyadors dels Premis ARC.
Recepció al Palau de la Generalitat dels guanyadors dels Premis ARC. | Rubén Moreno - Generalitat de Catalunya
La Torre
29 de novembre del 2016
Actualitzat a les 19:20h
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha assistit avui a la recepció als guanyadors dels Premis Arc 2016 del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Palau de la Generalitat.

L'Ajuntament de Terrassa va rebre ahir el Premi Arc 2016 a la millor programació musical de Festa Major atorgat per l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC). El premi a la programació de la Festa Major de Terrassa de 2016 respon a la qualitat i la diversitat de la programació ofertada, en la que els músics i artistes locals han tingut enguany un pes molt destacat, protagonitzant el 66% de les prop del centenar d'actuacions programades.

La programació musical de la Festa Major de Terrassa, que enguany competia pel premi amb les programacions de ciutats com Roses, Tàrrega i Vilaseca, ha guanyat un reconeixement que en les dues anteriors edicions va recaure en les Fires de Sant Narcís de Girona (2014) i les Santes de Mataró (2015). L'elecció del guanyador s'ha dut a terme mitjançant la votació dels associats d'ARC i entre un jurat expert en cada una de les categories premiades.