La programació musical de la Festa Major de Terrassa guanya el Premi ARC

En l'edició del 2016 hi va haver els concerts de José Luis Perales, Edurne, Sense Sal i Doctor Prats, entre d'altres

El concert de José Luis Perales va omplir la plaça Nova.
El concert de José Luis Perales va omplir la plaça Nova. | Cristóbal Castro
La Torre
29 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:13h
La programació de la Festa Major de Terrassa ha estat guanyadora als Premis de la Indústria Musical del Directe, els ARC 2016. Les gires dels Catarres, Sopa de Cabra, Manel i Love of Lesbian van ser altres dels guanyadors de la catorzena edició dels Premis ARC. Barnasants va guanyar el premi a millor festival i la programació musical del Teatre Atlàntida de Vic també va ser reconeguda.

Des de la direcció dels premis es destaca el pes de la indústria musical del directe com un dels grans motors culturals, econòmics i d'atracció turística de Catalunya. La gala, que es va celebrar aquest dilluns a la nit, va lliurar disset premis i va comptar amb moments emotius com les paraules de Lluís Llach als seus primers mànagers o l¡actuació sorpresa de Sopa de Cabra acompanyats de Santi Balmes, Els Catarres i Ramon Mirabet. També va ser destacada la trobada dalt de l'escenari d'expresidents d'ARC per homenatjar els 40 anys de l'associació professional de música més antiga de l'estat.

La Festa Major de Terrassa 2016 va incloure en la seva programació els concerts de José Luis Perales, Joan Colomo o Edurne, entre d'altres. A més, va comptar amb les actuacions de nombrosos artistes locals de cert renom com Gemma Humet, Sense Sal o Doctor Prats. La candidatura de Terrassa s'ha imposat a Roses, Tàrrega i Vila-seca.