Obres de millora a l'estació de Renfe de Viladecavalls, que serà més accessible

S'hi instal·larà un pas soterrani i ascensors, i es renovaran les instal·lacions perquè hi puguin arribar trens de doble composició

L'estació de tren de Viladecavalls
L'estació de tren de Viladecavalls | A. V.
La Torre
29 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:06h
Renfe ha començat les últimes setmanes un seguit d'obres de millora a l'estació de rodalies de Viladecavalls. Els treballs permetran que l'estació sigui totalment accessible, i es renovaran i modernitzaran els equipaments de l'estació.

Les obres, que duraran, en total, uns deu mesos, contemplen la construcció d'un pas inferior, la instal·lació d'ascensors, la rehabilitació i ampliació de la marquesina de l'edifici de viatgers, el tancament perimetral de l'estació i la millora en matèria d'eficiència energètica, incorporant la tecnologia de leds a la il·luminació de l'estació.

També es duran a terme tasques de recreixement de l'alçada de les andanes, que arribaran als 68 centímetres sobre la quota del carril, i l'ampliació a 200 metres de llargada per facilitar l'arribada dels trens de doble composició. L'estació de Viladecavalls té, actualment, 34 serveis diaris de tren de Rodalies de Catalunya, tant de l'R4 com del regional R12.