Viladecavalls incorpora un agent cívic

Aquesta figura neix per plasmar una radiografia del municipi sobre el terreny i per promoure accions que afavoreixin la convivència dels veïns

La Torre
29 de novembre del 2016
Actualitzat a la 13:16h
Viladecavalls compta, des de la setmana passada, amb un agent cívic. Es tracta d'un dels treballadors municipals del poble contractats per l'Ajuntament a través del programa complementari de foment de l'ocupació i de suport a la integració social de la Diputació.

Aquest agent desenvoluparà diverses funcions, tot i que la principal és la de captar quina és la realitat social actual del municipi, quines són les seves potencialitats i els seus reptes, i plantejar les prioritats i objectius que ha de tenir Viladecavalls en matèria social.

A més d'això, la persona contractada recorrerà també els carrers del municipi i els espais públics, per realitzar tasques de sensibilització i promoció d'actituds cíviques. L'Ajuntament ha demanat col·laboració a la ciutadania "per aconseguir que Viladecavalls sigui un municipi amb bona convivència i respecte entre la ciutadania".