Un pàrquing del Roc Blanc, inundat aquest dissabte per la pluja

Els embornals estaven taponats i l'aigua es va arribar a acumular mig metre

La Torre
28 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:56h
La intensa pluja d'aquest cap de setmana va causar estralls a diverses parts de Terrassa. Els veïns del carrer de Dom Bosco a la cantonada amb el carrer de Sicília, al barri del Roc Blanc, van patir les conseqüències del mal temps, tot i que no es van haver de lamentar danys personals.

Sobre dos quarts de nou del vespre de dissabte, la Policia Municipal va rebre diverses trucades avisant que en aquest punt de la ciutat s'estava acumulant aigua de la pluja. Diverses dotacions van acudir al lloc, i van veure com l'aigua ja havia arribat a una alçada de mig metre i estava entrant al pàrquing particular d'un habitatge. 

Els policies van trucar la brigada de neteja de l'Ajuntament que, amb un vehicle cisterna, va netejar del carrer el fang i la fullaraca que taponava els embornals, fet que impedia que l'aigua de la pluja s'evacués pel clavegueram.

Per treure l'aigua del pàrquing va ser necessària la intervenció d'una unitat de Bombers, que també van haver de treure aigua dels ascensors de dos edificis contigus. A més, també hi va haver d'actuar la grua municipal, per treure els vehicles que hi havia aparcats sobre els embornals, que impedien que els treballs es portessin a terme. En total, la intervenció va durar unes dues hores, una estona durant la qual es va haver de tallar el carrer per facilitar les tasques de neteja i adequació.