El CN Terrassa suma el sisè triomf seguit contra un combatiu Sant Andreu

L'equip de Dídac Cobacho es va imposar per 9 a 7 a l'equip barceloní

28 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:54h
El CN Terrassa va superar el CN Sant Andreu (9-7) en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. És la sisena victòria consecutiva del conjunt de Dídac Cobacho que, amb 18 punts, es consolida al segon lloc de la taula, empatat amb el CN Sabadell, i a només tres del líder, el CN Atlètic-Barceloneta.

El matx va arrencar amb moltes precaucions defensives. El primer gol va trigar en arribar. No va ser fins al minut quatre de joc quan Óscar Aguilar va inaugurar el compte local. Poc després, els visitants van empatar en una acció en superioritat numèrica que va resoldre López.

Els egarencs van fonamentar la victòria en un segon quart molt convincent. El CN Terrassa va incrementar el ritme de joc i, sobretot, va millorar les prestacions ofensives, cosa que li va permetre marxar al descans amb tres gols de renda. Fran Sánchez va marcar el 2 a 1 en una jugada en home de més. Tot seguit, Aguilar va ampliar la diferència. Un penal comès per Saboya va permetre Álvaro Granados enfilar l’electrònic fins al 4 a 1. El conjunt de Dídac Cobacho va conservar el marge fins a l’equador del matx després que Ricard Alarcón contrarestés la diana prèvia de Veenhuis (5-2).

A la represa, els terrassencs no van estar fins de cara a la porteria contrària i no van tancar un partit que tenien coll avall, circumstància que va aprofitar el Sant Andreu per reduir distàncies i afegir incertesa de cara al darrer període. L’holandès Veenhuis, en home de més, va marcar el tercer gol visitant, mentre que, a mig minut del final del quart, Brugué va anotar el 5 a 4.

Tot i l’aproximació del conjunt de Dani Ballart, el CN Terrassa va saber gestionar la situació i va aconseguir que el triomf no perillés. Alarcón va batre Santis, diana que va rebre rèplica per part de Saboya. Els de Dídac Cobacho van sentenciar definitivament amb un parcial de 2 a 0. A quatre minuts de la conclusió, Marc Salvador, en superioritat numèrica, va col·locar el 7 a 5, i, a un minut i mig de la botzina, Granados va anotar un tranquil·litzador 8 a 5. El Sant Andreu, molt combatiu, ho va seguir intentant i va anotar dos gols consecutius en mig minut, obra de Paul i Saboya, que no van variar el desenllaç. Jordi Pérez, en l’últim sospir, va ser l’autor del 9 a 7 final.

Visita al CN Molins de Rei Sintagmia

El CN Terrassa visitarà el CN Molins de Rei Sintagmia en partit corresponent a la 8a jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx es disputarà dissabte 3 de desembre a les 18.00h.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Pericas, Alarcón (2), Ó. Aguilar (2), De la Fuente, Sánchez (1), Granados (2), Pérez (1), Galeev, Salvador (1), Chico, Albacete.
Entrenador: Dídac Cobacho.

CN Sant Andreu: Santis, Veenhuis (2), Coloma, Thomson, Barnils, Cercols, Saboya (2), López (1), Brugué (1), Gracia, Paul (1), Ariño.
Entrenador: Dani Ballart.

Àrbitres: Ortega i Segurana.

Parcials: 1-1, 4-1, 0-2 i 4-3.
Resultat acumulat: 1-1, 5-2, 5-4, 9-7.