Un CN Terrassa notable cau a la piscina de La Sirena CN Mataró

Al descans, la diferència contra les campiones de la Copa LEN i de la Copa de la Reina era de només dos gols

La Torre
28 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:50h
El CN Terrassa va perdre a la piscina de La Sirena CN Mataró (9-6) en partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va quallar un matx notable contra l’actual campió de la LEN Trophy i de la Copa de la Reina, que va acabar imposant la seva qualitat per endur-se els tres punts. Malgrat la derrota, les egarenques es mantenen en la zona alta de la classificació, atès que són quartes amb 10 punts.

El primer quart va desenvolupar-se de forma favorable als interessos de les terrassenques, les opcions de les quals de puntuar passaven per mantenir un marcador curt. L’única diana del període va arribar als cinc minuts de joc de la mà de Meseguer.

La dinàmica no va variar en el segon quart. Les de Xavi Pérez, serioses en defensa, van seguir contenint els atacs de les maresmenques. Només començar el període, Marta Recio va restablir l’equilibri. El conjunt de Florin Bonca va recuperar la iniciativa amb un parcial de 2 a 0, amb Bach i Gibson com a artífexs, que va situar un esperançador 3 a 1 al descans.

A la represa, el CN Mataró va prémer l’accelerador i va decantar la balança al seu favor. Impulsades per una Willemsz excel·lent sota els pals, les maresmenques van encadenar un parcial de 3 a 0. Zablith, en superioritat numèrica, va eixamplar la diferència. Posteriorment, Cambray va anotar el 5 a 1. Una nova acció en jugadora de més va permetre Zablith enfilar l’electrònic fins al 6 a 1, davant un CN Terrassa que va topar-se repetidament amb la inspiració de la portera holandesa de l’equip de Florin Bonca.

A l’inici de l’últim període, Cambray va certificar el triomf local en anotar el setè. Les egarenques, no obstant, no van rendir-se i van aconseguir reduir la renda. Noelia Mora i Marta Recio la van rebaixar a quatre gols a quatre minuts i mig de la botzina (7-3). El Mataró, de la mà de Laura López, no va deixar que la remuntada anés a més. No obstant, les de Xavi Pérez ho van seguir intentant i van estrènyer el resultat final fins al 9 a 6 amb dianes de Recio, Olga Descalzi i Mora.

Visita del CN Sabadell Astralpool

La Lliga Divisió d’Honor Femenina de waterpolo s’atura fins al mes de gener. El CN Terrassa tornarà a jugar el dissabte 7 quan rebrà el CN Sabadell Astralpool en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina. El matx començarà a les 16.00h.

Fitxa tècnica

La Sirena CN Mataró: Terrado, Dance, Zablith (2), Bernabé (1), Nieto, Bonamusa, Cambray (2), Gibson (1), Bach (1), Meseguer (1), Soler, López (1), Willemsz.
Entrenador: Florin Bonca.

CN Terrassa: Copado, A. Roldán, Mora (2), Barrios, Cantero, Samper, Pirat, Smiley, Descalzi (1), Recio (3), Pastor, R. Roldán, Domene.
Entrenador: Xavi Pérez

Àrbitres: Ruiz i Bach.

Parcials: 1-0, 2-1, 3-0 i 3-5.
Resultat acumulat: 1-0, 3-1, 6-1, 9-6.