La gimnasta Marta Sánchez, de Terrassa, campiona al Top Gym de Bèlgica

S'ha proclamat vencedora per equips del torneig internacional júnior

Les campiones, a dalt de tot del podi.
Les campiones, a dalt de tot del podi. | M.A.G.
La Torre
28 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:42h
La gimnasta terrassenca Marta Sánchez s'ha proclamat campiona per equips en el torneig internacional de gimnàstica artística femenina júnior Top Gym 2016. La competició ha tingut lloc a la ciutat de Charleroi, a Bèlgica, aquest cap de setmana.

Marta Sánchez ha participat en el Top Gym 2016 de Bèlgica com a integrant de la selecció espanyola de la categoria. En la jornada de dissabte va cometre algunes errades que la van penalitzar força i va finalitzar en la dotzena posició individual. Diumenge, en canvi, va competir a un molt bon nivell i es va proclamar campiona per equips, juntament amb la seva companya de selecció, la manresana Andrea Carmona, i dues integrants de la selecció francesa.

El torneig Top Gym ha arribat enguany a la dinovena edició i ha aplegat gimnastes de diversos països, com Bèlgica, França, Holanda, Romania o Suècia, entre d'altres.

La gimnasta terrassenca Marta Sànchez es troba en plena preparació de la temporada oficial 2017 que començarà el gener. Serà l'any de fer el salt a la categoria sènior, on espera mantenir el gran nivell demostrat en les darreres temporades.

Marta Sánchez i Andrea Carmona, amb els seus tècnics a Charleroi. Foto: M.A.G.