Minuts de silenci per commemorar el dia contra la violència masclista

S'han fet sis actes, un a cada districte

Jordi Ballart, a la concentració contra la violència masclista
Jordi Ballart, a la concentració contra la violència masclista | Aj. Terrassa
La Torre
26 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:29h
Terrassa s'ha omplert aquest divendres a la tarda de concentracions ciutadanes simultànies contra la violència masclista. Cada districte de la ciutat ha tingut el seu acte, amb una concentració ciutadana contra la violencia masclista que ha comptat amb el suport de diferents entitats socials de Terrassa i on s'ha llegit un manifest contra la violència masclista.

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha participat aquesta tarda, acompanyat del regidor Dani Nart, en l’acte celebrat al Centre Cívic Municipal Maria Aurèlia Capmany, al Districte 4. Adjuntem imatge.

Aquest any, i per tercera vegada consecutiva, s’ha volgut descentralitzar aquest acte i organitzar concentracions en tots els districtes de la ciutat, que han encapçalat els respectius regidors i regidores de districte, excepte en el cas del Districte 3, on ho ha fet la regidora Maruja Rambla, i en el Districte 4, on ho han fet l'alcalde i el regidor Dani Nart. Així, aquesta tarda a les 19h davant de tots els centres cívics de la ciutat (excepte en el cas del Districte 1, que s'ha fet davant de l'Ajuntament, i en el del Districte 6, on la concentració s'ha fet a la seu de l’Associació de Veïns de les Arenes, Can Montllor i la Grípia).