Falsa alarma d'incendi a la fàbrica de xocolata Indcresa de Terrassa

Uns veïns han avisat al 112 perquè han vist que sortia fum de l'empresa dedicada a la producció de derivats del cacau

Vehicles de Bombers davant de la fàbrica d'Indcresa, aquesta nit.
Vehicles de Bombers davant de la fàbrica d'Indcresa, aquesta nit. | Joaquim Albalate
J.A./A.P.
24 de novembre del 2016
Actualitzat a les 23:53h
Una falsa alarma d'incendi ha encès les alarmes aquesta nit, cap a tres quarts d'onze, al polígon industrial de Santa Margarida II de Terrassa. Uns veïns han alertat al 112 perquè havien vist fum sortir de la fàbrica d'Indcresa, una empresa dedicada a la producció de derivats del cacau, coneguda per les polèmiques olors que amb certa regularitat se'n desprenen. Arran d'aquesta trucada, s'han activat tots els protocols d'alarma.

Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i unitats de la Policia Municipal de Terrassa i dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat a la fàbrica, situada al carrer d'Einstein. Els Bombers han inspeccionat la zona i han determinat que ha estat una falsa alarma, motiu pel qual s'han retirat a un quart de dotze.

L'olor de xocolata que surt de la fàbrica d'Indcresa aquesta nit és molt més forta que habitualment. Durant els últims dos dies, malgrat la pluja, l'olor ha estat notable als barris del sud de Terrassa, com Can Jofresa, Can Palet o el Segle XX. Les polèmiques olors d'Indcresa, a vegades més agradables i altres vegades més desagradables, com de xocolata cremada, són una causa freqüent de queixes dels veïns de la zona. Malgrat això, tant l'empresa com l'Ajuntament de Terrassa afirmen que es tracta d'olors innòcues i que entren en la normalitat del procés productiu d'Indcresa.-