Terrassa s'omple avui de concentracions contra la violència masclista

A les set de la tarda d'aquest divendres hi haurà una concentració a cada districte, amb la lectura d'un manifest, un minut de silenci i un acte reivindicatiu

Concentració contra la violència masclista a Terrassa el passat 25 d'octubre
Concentració contra la violència masclista a Terrassa el passat 25 d'octubre | Joaquim Albalate
La Torre
25 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:29h
Terrassa s'omplirà, aquest divendres 25 de novembre, de concentracions contra la violència masclista. Els sis districtes de la ciutat faran una concentració simultània, una davant de cada centre cívic, per mostrar el rebuig contra la violència masclista i donar suport a les dones que la pateixen.

Amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, la regidoria de Polítiques de Gènere i la Comissió 8 de març realitzen, des de fa ja diversos anys, un acte especial de sensibilització que consisteix en la lectura d'un manifest, un minut de silenci, i una activitat de tancament reivindicativa, amb la implicació de diverses entitats ciutadanes dels diferents districtes de la ciutat.

Aquest any, per tercera vegada consecutiva, s'ha volgut descentralitzar aquest acte, que encapçalaran els respectius regidors de districte, excepte al 3, on ho farà la regidora Maruja Rambla, i al districte 4, on hi haurà el regidor Dani Nart. Precisament en aquest, al Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany, a l'avinguda d'Àngel Sallent, hi serà l'alcalde de la ciutat.

Les concentracions seran a les set de la tarda davant de tots els centres cívics de la ciutat, excepte al districte 1, on es farà davant de l'Ajuntament, i al districte 6, on es durà a terme a la seu de l'Associació de Veïns de les Arenes, la Grípia i Can Montllor.
 

Cartell de l'Ajuntament de Terrassa per la campanya Foto: Aj. Terrassa