Un incendi crema per complet un local al passeig del Vint-i-dos de Juliol

Cinc unitats dels Bombers van treballar durant dues hores en l'extinció del foc

Redacció
02 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:47h
Un incendi en un local ubicat al passeig del Vint-i-dos de Juliol de Terrassa va trencar la tranquil·litat de la matinada d'aquest dijous. Cap a tres quarts de quatre, un particular va informar a la Policia Municipal de Terrassa que sortia fum de l'interior d'un establiment situat a l'alçada de l'Estació del Nord. S'escoltaven explosions de vidres.

Immediatament es van adreçar al lloc diverses unitats policials, de Bombers i ambulàncies. Des de l'exterior, els agents van comprovar que l'establiment s'estava cremant i els vidres trencant-se a causa de l'elevada temperatura. Com a mesura de prevenció, van tallar bona part del passeig del Vint-i-dos de Juliol i van desviar el trànsit de vehicles per altres carrers adjacents.

Cinc unitats de Bombers van intervenir per sufocar l'incendi produït a l'interior de l'establiment. Les dotacions de Bombers van intervenir per espai de dues hores en l'extinció del foc. Quan es va poder accedir a l'interior de l'establiment es van poder apreciar desperfectes de gran consideració, com les plaques de guix del sostre caigudes, les parets ennegrides pel fum i quasi tot el mobiliari cremat.

Al lloc també s'hi va desplaçar la unitat del Codex de Mossos d'Esquadra per dur a terme la investigació de l'incendi. La policia va contactar amb el responsable de l'establiment per informar-lo dels fets. Tot i que van fer acte de presència dues ambulàncies, finalment no es va precisar dels seus serveis.