Joan Rovira i Montse Villares, premis Agustí Bartra i Josep Soler i Palet

Rovira ha vençut el premi de poesia Agustí Bartra Ciutat de Terrassa, i Montse Villares el Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet

per La torre del Palau , 23 de novembre de 2016 a les 21:34 |
El regidor de Cultura, Jordi Flores, amb Montse Villares i Joan Rovira | Aj. Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El regidor de Cultura, Jordi Flores, va presidir aquest dimarts el lliurament de dos premis literaris: el Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia i el Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet. L'acte de lliurament es va fer a la Biblioteca Central de Terrassa.

El guanyador del Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia ha estat el terrassenc Joan Rovira, amb l’obra titulada Elegia d’Atenes, mentre que la guanyadora del Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet ha estat Montse Villares per l’obra Esquerda. El segon premi ha estat per a Jordi Martínez, per Les nits del Pacífic Sud, i el tercer per a Isabel Tribó, per Arte, Trajes y Complementos La Parisina.

 
El premi Agustí Bartra Ciutat de Terrassa està organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i Amics de Les Arts, i el Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet el convoquen l’Ajuntament de Terrassa i l’Ateneu Terrassenc.

 

Joan Rovira, guanyador del Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia, amb Jordi Flores. Foto: M.G.

 

Participació