«Quatre arbres» d'Empar Sàez obre el cicle de poesia a l'Ateneu Candela

Aquest dijous, la poetessa llegirà poemes del seu últim llibre, amb els escriptors Tessa Julià i Pep Cortès introduint un diàleg

Redacció
23 de novembre del 2016
Actualitzat a les 20:37h
Aquest dijous, la Llibreria Synusia, al carrer de Montserrat, 136 de Terrassa, acull la poetessa Empar Sàez, que llegirà poemes del seu últim poemari, "Quatre arbres", editat per Viena Edicions i amb pròleg de Màrius Sampere.

El llibre d'Empar Sàez va guanyar el premi de poesia Josep Maria López-Picó de la Vila de Vallirana l'any 2015. L'obra està dividida en dues parts: "Bosc màgic" i "Sotabosc".

A la lectura del poemari també estaran presents l'escriptora Tessa Julià i el poeta Pep Cortès, introduint i intercalant preguntes per generar un diàleg amb la poesia. Aquesta és la primera cita del cicle de poesia "Poesia al Candela", coorganitzat per L'Embarral i Llibreria Synusia a l'Ateneu Candela, i que comptarà amb la participació d'Empar Sàez, que presenta "Quatre arbres", Irene Parrita, amb "Ésser", Emília Conejo, amb "Minuscularidades", i Laia Martínez i López, que presentarà "Afollada".