Terrassa acull l'Escola de Gènere Neus Català de CCOO

El sindicat vol avançar cap a un model social més just i igualitari

La Torre
23 de novembre del 2016
Actualitzat a les 12:00h
Aquest dijous, dia 24 de novembre, a partir de les 10 hores, el sindicat Comissions Obreres del Vallès Occidental-Catalunya Central organitza la VII Escola de Gènere Neus Català. Tindrà lloc a la seu del sindicat a Terrassa (c/Unió, 23) i amb el lema "Contra la violència patriarcal, transversalitat sindical". CCOO aposta per la formació, l'intercanvi d'experiències i la cultura com a eines essencials per avançar en la sensibilització i la detecció de totes i cadascuna de les múltiples formes de violència que pateixen les dones.
 
Aquesta escola és la continuïtat del compromís sindical i sociopolític de CCOO d'erradicar la violència patriarcal i transferir les eines necessàries que possibilitin el canvi cap a un model social més just i igualitari. 
 
Després de la benvinguda amb salutacions d'Enrique Rodríguez, secretari general de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central, Alba Garcia, secretària de la Dona i de Cohesió Social de CCOO de Catalunya, i Lluïsa Melgares, regidora de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa, hi haurà una conferència: "Discriminacions laborals indirectes", a càrrec de Teresa Torns, doctora en sociologia, especialista en desigualtats de gènere i mercat de treball.

A més, hi haurà la presentació de la guia sindical "La jornada laboral. Drets i negociació col·lectiva", a càrrec de Neus Moreno, de la Secretaria de la Dona i de Cohesió Social de CCOO de Catalunya. Per acabar hi haurà la cloenda amb Ivan Ramos, responsable de Formació de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central i, Maribel Ayné, secretària de la Dona de CCOO del Vallès Occidental i la Catalunya Central.