Terrassa acull aquest dijous la presentació del candidat a secretari general de CCOO

Javier Pacheco és l'únic aspirant a substituir Joan Carles Gallego

Javier Pacheco, candidat a secretari general de CCOO Catalunya.
Javier Pacheco, candidat a secretari general de CCOO Catalunya. | ACN
La Torre
23 de novembre del 2016
Terrassa acull aquest dijous el quart acte de presentació del candidat a la Secretaria General de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, l'únic que s'ha presentat per a substituir Joan Carles Gallego. La seu del sindicat, al carrer de la Unió, 23, acollirà l'acte a les 18.30 h.

Segons les normes que regulen l'11è Congrés de CCOO de Catalunya, el sindicat ha de garantir una presentació de les diferents candidatures que optin a la Secretaria General de CCOO de Catalunya, entre el 21 de novembre i el 2 de desembre, a cadascuna de les sis unions intercomarcals que configuren CCOO de Catalunya, i a la seu nacional, per a l'afiliació del Barcelonès.

El de Terrassa, doncs, serà el quart acte d'aquest tipus, després que s'hagi fet a Lleida, Granollers i Girona, i abans de passar per Reus, Cornellà i Barcelona.

Per poder presentar candidatura a la Secretaria General de CCOO de Catalunya s'ha de tenir l'aval de, com a mínim, el 10% del quadre representatiu del Congrés. Alhora, l'únic candidat que s'ha presentat en el termini de presentació entre l'1 i el 15 de novembre haurà de recollir cinc mil avals, en suport físic i telemàtic, durant la fase del primer nivell d’elecció (entre el 12 de desembre i el 20 de gener).