«Limbo» explora els tabús de la transsexualitat a través del text, la música i la dansa

El piano de Clara Peya, la veu de Mariona Castillo ("Mares i Filles"), la dansa d'Ariadna Peya i Tatiana Monells i els textos de Marc Rosich componen aquest espectacle multidisciplinar nominat als Premis Butaca 2016

La Torre
24 de novembre del 2016
Aquest dissabte dia 26 de novembre al Teatre Alegria, el CAET - Centre d’Arts Escèniques de Terrassa programa Limbo, un espectacle  de Les Impuxibles amb els textos de Marc Rosich, la direcció de Míriam Escurriola i la música en directe de Clara Peya. 

Què passa quan t'identifiques amb un gènere que no és el que el teu cos determina? Limbo és la història d'un trànsit. Les vivències i l'imaginari de l'Albert, que abans era la Berta. La història s'ha nodrit amb els escrits de Miguel Missé i Pol Galofré, dos nois que han viscut en primera persona la realitat de la transsexualitat, i que han servit com a base per al text que Marc Rosich ha elaborat per a l'espectacle.

L'espectacle de la companyia Les Impuxibles, amb les germanes Clara i Ariadna Peya, l’actriu i cantant Mariona Castillo i la ballarina Tatiana Monells, dóna visibilitat als conflictes i dificultats que pateixen les persones transsexuals. Combinant la dansa-teatre amb la potència de la música en directe, i generant imatges d'una bellesa poètica increïble, Limbo explica que ser trans no és una tercera via entre ser home i ser dona sinó que hi ha infinites maneres de ser-ho.

Un text punyent i tendre que denuncia la situació d'aquelles persones que no encaixen dins el sistema binari de gènere (home-dona). Un problema molt present a la societat, a qui encara li queda molt camí per recórrer. Després de l'èxit recollit a Barcelona on ha exhaurit entrades, Limbo arriba a Terrassa.

L'espectacle serà aquest dissabte, 26 de novembre, a les nou del vespre, al Teatre Alegria. Amb una durada d'una hora i quinze minuts i un preu de 10,50 euros, les entrades es poden comprar per Internet.