«Limbo» explora els tabús de la transsexualitat a través del text, la música i la dansa

El piano de Clara Peya, la veu de Mariona Castillo ("Mares i Filles"), la dansa d'Ariadna Peya i Tatiana Monells i els textos de Marc Rosich componen aquest espectacle multidisciplinar nominat als Premis Butaca 2016

per La Torre, 24 de novembre de 2016 a les 11:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dissabte dia 26 de novembre al Teatre Alegria, el CAET - Centre d’Arts Escèniques de Terrassa programa Limbo, un espectacle  de Les Impuxibles amb els textos de Marc Rosich, la direcció de Míriam Escurriola i la música en directe de Clara Peya. 

Què passa quan t'identifiques amb un gènere que no és el que el teu cos determina? Limbo és la història d'un trànsit. Les vivències i l'imaginari de l'Albert, que abans era la Berta. La història s'ha nodrit amb els escrits de Miguel Missé i Pol Galofré, dos nois que han viscut en primera persona la realitat de la transsexualitat, i que han servit com a base per al text que Marc Rosich ha elaborat per a l'espectacle.


L'espectacle de la companyia Les Impuxibles, amb les germanes Clara i Ariadna Peya, l’actriu i cantant Mariona Castillo i la ballarina Tatiana Monells, dóna visibilitat als conflictes i dificultats que pateixen les persones transsexuals. Combinant la dansa-teatre amb la potència de la música en directe, i generant imatges d'una bellesa poètica increïble, Limbo explica que ser trans no és una tercera via entre ser home i ser dona sinó que hi ha infinites maneres de ser-ho.

Un text punyent i tendre que denuncia la situació d'aquelles persones que no encaixen dins el sistema binari de gènere (home-dona). Un problema molt present a la societat, a qui encara li queda molt camí per recórrer. Després de l'èxit recollit a Barcelona on ha exhaurit entrades, Limbo arriba a Terrassa.


L'espectacle serà aquest dissabte, 26 de novembre, a les nou del vespre, al Teatre Alegria. Amb una durada d'una hora i quinze minuts i un preu de 10,50 euros, les entrades es poden comprar per Internet.

 

Participació