Fundació Mina lliura el premi al millor expedient de Batxillerat de Terrassa

Alejandro Ridao és l'estudiant de la ciutat amb el millor expedient del curs 2015-2016, amb una nota mitjana de Batxillerat de 10

Alejandro Ridao, els seus pares i Marià Galí, president de Fundació Mina.
Alejandro Ridao, els seus pares i Marià Galí, president de Fundació Mina. | F.M.
La Torre
22 de novembre del 2016
El president de Fundació Mina, Marià Galí, ha lliurat la sisena edició del premi "Fundació Mina al millor expedient" a l'estudiant de l'escola Tecnos, Alejandro Ridao Velasco, per haver obtingut el millor expedient de Batxillerat de Terrassa del curs 2015-2016. L'Alejandro Ridao s'ha fet mereixedor del guardó en obtenir un resultat de 10 com a nota mitjana del Batxillerat. Cal afegir que va obtenir un 13,7 en les proves d'accés a la Universitat (PAU).
 
Aquest premi consisteix en una beca de 1.000 euros per tal que el guardonat pugui destinar-los a l'estudi o perfeccionament d'idiomes en una de les escoles especialitzades de Terrassa. Es tracta d'un premi d'estímul i reconeixement que respon a un dels objectius del Patronat de la Fundació Mina: incentivar la cultura de l'esforç i dels valors en base a una trajectòria brillant. Amb una periodicitat anual, el guardó és un reconeixement a l'estudiant que obté, al finalitzar el curs lectiu, el millor expedient de Batxillerat i proves d'accés a la Universitat.
 
L'Alejandro Ridao ha agraït el guardó i ha manifestat que orientarà la seva carrera acadèmica i professional al món de la Aeronàutica, estudis que està cursant a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT). Ha recollit el premi acompanyat dels seus pares.
 
Per la seva part, Marià Galí ha felicitat al guardonat i l'ha encoratjat a seguir amb l'esforç realitzat fins ara.
 
En aquesta línia d'afavorir la cultura i la formació, la Fundació Mina impulsa un seguit de projectes i d'iniciatives, entre les que també destaquen les activitats educatives dins de l'agenda del PAME i, especialment el Programa d'Ajuts Escolars per a famílies d'estudiants d'Infantil i Primària, ESO i Educació Especial amb dificultats econòmiques.
 
Fundació Mina ha atorgat un premi de similars característiques al l'estudiant que ha obtingut la millor qualificació de final de cicle de Formació Professional, cursat a Terrassa.