Pispa un mòbil a la Rasa i la policia l'enxampa gràcies al geolocalitzador

L'individu, que va ser detingut, es trobava al raval de Montserrat i també amagava diversos talonaris de loteria

La Torre
21 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:41h
Va robar la bossa a una noia mentre ella es divertia en un local d'oci del carrer de la Rasa. Va marxar però es va quedar pel centre de la ciutat amb les pertinences que havia sostret al damunt. No va pensar que el mòbil que havia pispat serviria a la Policia Municipal de Terrassa per localitzar-lo.

Eren dos quarts de sis de la matinada d'aquest diumenge quan una noia jove es va adonar que li havien sostret la bossa en un establiment d'oci del carrer de la Rasa, i va trucar a la Policia. Hi portava smartphone de gamma alta, la documentació personal i les claus del seu domicili i del vehicle. La víctima va comentar als agents que havia ubicat el telèfon sostret a la zona del faval de Montserrat a través del localitzador del mòbil de la seva parella. Una altra unitat que era per la zona on s'havia ubicat el mòbil sostret va observar com al punt concret assenyalat per la jove tan sols hi havia un home, recolzat a l'entrada d'un establiment. L'individu va ser escorcollat i se li va localitzar el telèfon mòbil sostret a la víctima, així com altres objectes, dels quals no en va saber explicar la procedència.

Els agents que van escorcollar el lladre també van localitzar dos talonaris amb diverses paperetes de loteria de diferents entitats culturals i esportives de la ciutat, que tenia amagats entre els testos de plantes a l'entrada de l'establiment on es trobava. Els agents el van detenir. El detingut va ser traslladat a les dependències policials per realitzar les primeres diligències per un delicte de furt. El telèfon mòbil va ser lliurat a la seva titular.