«Les nits no moren mai»: Doctor Prats versionen Avicii al disc de la Marató

La cançó, una versió de l'èxit comercial "The nights", protagonitzarà la flashmob de la Marató d'enguany

La Torre
21 de novembre del 2016
Actualitzat a les 19:32h



El grup terrassenc Doctor Prats apareixerà al Disc de La Marató de TV3, que surt a la venda el primer cap de setmana de desembre. Els egarencs, que han tingut un gran èxit a tot el país els últims anys, versionen un èxit de la música comercial actual, The nights, d'Avicii.

La versió, que es diu Les nits no moren mai, té una força especial gràcies a una lletra que recorda que, en els moments decisius de la vida, el que veritablement importa són els valors i els sentiments humans, i no tot allò material en què gastem tanta energia durant la nostra existència.

El disc de la Marató serà, aquest any, un doble CD. El primer serà un disc recopilatori amb onze cançons de les onze edicions anteriors, i el segon inclou catorze noves versions. La de Doctor Prats és una de les deu que s'han adaptat per primera vegada al català.

Amb una edició de 200.000 còpies, "El disc de La Marató" es vendrà de l'1 al 4 de desembre al preu de 10 euros amb la majoria de diaris en paper del país.

La cançó ha estat escollida per a fer la flashmob de La Marató d'aquest any, amb una coreografia preparada pel grup SP3, del Super 3.