El CN Terrassa arrenca un empat excel·lent contra el Sant Andreu

El conjunt de Xavi Pérez va quallar un matx excel·lent contra un dels millors equips de la categoria

LaTorre
21 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:00h
Partit entre el CN Terrassa i CN Sant Andreu de waterpolo femení.
Partit entre el CN Terrassa i CN Sant Andreu de waterpolo femení. | RFEN
El CN Terrassa va empatar a deu contra el CN Sant Andreu en partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo. El conjunt de Xavi Pérez va quallar un matx excel·lent contra un dels millors equips de la categoria i, gràcies a un tercer quart prodigiós, va aconseguir sumar un punt molt valuós. Amb aquest resultat, les egarenques se situen terceres amb 10 punts, els mateixos que l’equip andreuenc.

Les terrassenques van aconseguir el seu primer objectiu en el primer quart. Van evitar que les visitants obrissin una escletxa, una de les claus que el tècnic local va assenyalar a la prèvia. El Sant Andreu va avançar-se als dos minuts de joc de la mà de l’australiana Armit. Les de Xavi Pérez van empatar poc després de la mà de Marta Recio, que va batre O’Neill amb un tir des del centre de l’atac en jugadora de més. Una altra acció de superioritat resolta per l’esquerrana Lloret va permetre les visitants recuperar la iniciativa. El CN Terrassa, però, va respondre en la darrera jugada del quart en una situació de superioritat que va convertir en gol Gege Pirat (2-2).

El segon període no va esdevenir tan favorable als interessos locals. L’equip de Javier Aznar va encadenar un parcial de 0 a 2 a través d’una vaselina preciosa de Lloret i d’una acció en jugadora de més resolta per Aznar. Tot i que el CN Terrassa va aturar la ratxa de la mà d’Anna Roldán, les visitants van marxar al descans amb dos gols de marge després que Aznar batés Copado (3-5).

A la represa, el panorama es va capgirar com un mitjó. Raquel Roldán va reduir la diferència en solucionar una jugada en superioritat numèrica amb un palmeig des dels dos metres. Les visitants, no obstant, van refer-se amb un parcial de 0 a 2, amb Dalmases i Guiralt com a artífexs (4-7). En aquest punt, el conjunt de Xavi Pérez va reaccionar amb determinació i encert i, amb un increïble 5 a 0 en quatre minuts i mig, va ficar-se de ple en la lluita pel partit. Recio va iniciar la remuntada en anotar el cinquè. Cristina Cantero, amb un gran xut des del lateral dret, va escurçar encara més la distància. Anna Roldán, per partida doble, i Noelia Mora van completar el parcial. Sandra Domene, esplèndida sota els pals, es va afegir al festival en aturar un penal llançat per Lloret (9-7).

En el darrer període, va arribar la lògica resposta del Sant Andreu. Dalmases va apropar les visitants amb un llançament des de l’extrem esquerre en jugadora de més. Les locals, però, van aferrar-se al somni del triomf amb una diana de la nord-americana Smiley des de la boia (10-8). A tres minuts i mig del final, les de Javi Aznar van col·locar-se novament a un de la mà d’Armit. Malauradament, d’un possible 11 a 9 va passar-se a l’empat a deu. Marta Recio va estavellar un llançament al pal, acció que va propiciar el contracop visitant, que va culminar Dalmases.

Visita a la Sirena CN Mataró

El CN Terrassa visitarà el proper diumenge 27 de novembre la piscina Joan Serra per enfrontar-se a la Sirena CN Mataró en partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina. El matx començarà a les 12.45h.

CN Terrassa: Copado, A. Roldán (3), Mora (1), Palomares, Cantero (1), Samper, Pirat (1), Smiley (1), Descalzi, Recio (2), Pastor, R. Roldán (1), Domene.
Entrenador: Xavi Pérez

CN Sant Andreu: O’Neill, Setó, Lloret (2), Guiralt (1), Morell, Castellà, Armit (2), Baringo, Bargalló, Dalmases (3), Hernández, Aznar (2), Hoyos.
Entrenador: Javier Aznar.

Àrbitres: Massegú i Marrero.

Parcials: 2-2, 1-3, 6-2 i 1-3.
Resultat acumulat: 2-2, 3-5, 9-7, 10-10.