Entren a robar en un supermercat de Terrassa i es deixen un pastisset a mig menjar

Els lladres han entrat per una finestra al supermercat Bonpreu del carrer del Portal Nou | La policia científica investiga els fets, però tot apunta a un robatori molt barroer | El botí, unes caixes de bombons i diverses pastes de la fleca

Els lladres han entrat per aquesta finestra de la fleca del supermercat
Els lladres han entrat per aquesta finestra de la fleca del supermercat | Joaquim Albalate
La Torre
21 de novembre del 2016
Actualitzat el 22 de novembre a les 16:01h
Uns desconeguts han entrat la matinada d'aquest dilluns al supermercat Bonpreu del carrer del Portal Nou de Terrassa, en ple centre de la ciutat. Els lladres han entrat a l'establiment forçant la finestra de la fleca que dóna al carrer.

Aquest matí, una dotació de la Policia científica dels Mossos d'Esquadra investigava el robatori, tot i que han apuntat que es tractaria d'un robatori molt barroer, tant pels mètodes que sembla que haurien utilitzat com per les poques precaucions que han agafat.

Per entrar, els lladres haurien entrat per una finestra que hi ha a la fleca de l'establiment i que dóna al carrer del Portal Nou. La zona per on han entrat és plena de càmeres de seguretat, i, de fet, a la mateixa fleca n'hi ha una just a sobre de la finestra. A més, els lladres han deixat tot tipus de rastre: petjades, empremtes i, fins i tot, i el més curiós, un pastisset a mig menjar.
 
El probable botí dels lladres no sembla gaire nombrós: no s'ha pogut confirmar si s'han endut diners en efectiu, però els treballadors del supermercat han trobat a faltar algunes pastes del forn i se n'han trobat alguna a mig menjar, que els policies s'han endut com a prova. També han desaparegut algunes caixes de bombons que hi havia en un prestatge prop de l'entrada, i s'han trobat alguns objectes escampats prop del lloc on han entrat, com un tub de pasta de dents o uns guants.
 

El prestatge dels bombons, tal com l'han trobat els treballadors a primera hora del matí Foto: Joaquim Albalate

 

El supermercat Bonpreu de Terrassa, amb la finestra encara oberta Foto: Joaquim Albalate