Aula Actual inicia els seus tallers de capacitats mentals per a la gent gran

Es tracta d'un projecte social obert per educar i formar les persones

L'Aula Actual, a Vallparadís.
L'Aula Actual, a Vallparadís. | Aula Actual
La Torre
22 de novembre del 2016
El passat dimarts i dimecres, 15 i 16 de novembre de 2016, es va donar tret de sortida l'Aula Actual de Terrassa. Es tracta d'un projecte engrescador que s'ocupa de desenvolupar el coneixement de les persones grans. Es pretenen potenciar sessions informatives relacionades amb els temes de la salut i els hàbits de vida, reflexionar sobre els factors d'agressivitat, com identificar-los i com defensar-los en tallers de capacitats mentals i creatives.

La creació de tallers de capacitats mentals s'han dut a terme als barris de Can Roca, Plaça Catalunya-Escola Industrial i Vallparadís. Dimecres hi va assistir el regidor de Serveis Socials i Joventut, Noel Duque, a qui els promotors van explicar les característiques del projecte, participant en directe. Duque va posar-se a plena disposició per tal de desenvolupar el potencial d'aquest projecte, amb el qual es treballarà a diferents entitats. Els tallers es realitzen cada dimarts a Plaça Catalunya-Escola Industrial i Vallparadís, i els dimecres a Can Roca.

Actualment Aula Actual està composta per les associacions veïnals de Can Roca, Vallparadis, Plaça Catalunya-Escola Industrial i té el suport del Consell Local de Joves de Terrassa i la CONFAVC.