Els Terrassa Reds es presenten aquest dissabte a Can Boada

Totes les seccions de l'entitat es faran les fotos oficials i després es jugarà el partit del primer equip contra el Barcelona Uroloki

La Torre
18 de novembre del 2016
Actualitzat a les 16:05h
Aquest dissabte, a partir de tres quarts de quatre de la tarda, els Terrassa Reds de futbol americà celebraran la seva presentació oficial de la temporada al camp de futbol municipal de Can Boada. L'entitat està formada per vuit seccions: Sub-11, Sub-13, Sub-15, Cadet, Junior, Open Flag, Sènior Femení i Sènior Masculí. Totes sortiran al camp per fer-se la foto oficial de la temporada.

L'acte finalitzarà amb els parlaments del president de l'entitat, Dani Maldonado, i del regidor d'esports, Dani Nart. A continuació el mateix regidor d'esports participarà en el sorteig de camp del partit que enfrontarà a l'equip sènior masculí dels Reds contra els Barcelona Uroloki.

Aquest partit és el primer de lliga que jugaran els Reds en la temporada on defensarà el títol aconseguit el passat abril a Argentona. Cal destacar que l'equip encapçalat per l'entrenador Jordi Ventura ha incorporat el nord-americà Brandon Childs, jugador de 23 anys establert a Matadepera des del passat setembre. El partit entre els Terrassa Reds contra els Barcelona Uroloki començarà a les cin de la tarda.