«La Lluita d'Arnau» contra la histiocitosi, aquest divendres a Terrassa

El cinema Catalunya acull la presentació d'un llibre i d'un documental

La Torre
29 de novembre del 2016
Actualitzat a les 7:30h


Aquest divendres, les associacions La Lluita d'Arnau i Max y Aleix, todos contra la histiocitosis organitzen a Terrassa un acte amb un doble cartell: la presentació del llibre "La vida como reto, Sergi Mingote" i el documental "La Lluita d'Arnau".

El documental explica la història de l'Arnau, un nen a qui van diagnosticar histiocitosi, una malaltia rara que afecta els histiocits, un tipus de glòbul vermell que forma part del sistema immunitari i es troba en moltes parts del cos: especialment a la medul·la dels ossos, la sang, la pell, el fetge, els pulmons, les glàndules limfàtiques i la melsa.

El llibre, per la seva banda, narra l'aventura de Sergi Mingote, alpinista, esportista i alcalde de Parets del Vallès, que, després de deu anys sense escalar un gran cim, va decidir fer el Khan Tengri, entre Kirguizistan i Kazakhstan, el 2014, per ajudar a finançar una línia d'investigació per la histiocistosi i el càncer infantil.

L'acte serà a partir de dos quarts de vuit del vespre al Cinema Catalunya i l'aforament de l'acte és limitat, i per això els organitzadors demanen que es confirmi l'assistència al correu [email protected]