Música a les escoles bressol de Vacarisses

El nou projecte és fruit de la col·laboració entre les escoles bressol municipals i l'Escola Municipal de Música

per La Torre del Palau, 21 de novembre de 2016 a les 08:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les escoles bressol de Vacarisses, El Cuc i El Xic, i l'Escola Municipal de Música han endegat un projecte integrador amb l'objectiu de cohesionar l'educació dels més petits i la música. Es tracta d'un projecte comú entre els centres educatius on infants de dos a tres anys compartiran diferents experiències pedagògiques a través de la música. Així, mitjançant activitats transversals, podran treballar aspectes com la dansa, l'expressió corporal, les qualitats musicals, el ritme i la motricitat, afavorint així el seu ple desenvolupament.

Les sessions començaran al gener i duraran fins a finals de curs, amb continuïtat l'any vinent, coincidint amb el desè aniversari de l'Escola Municipal de Música. El projecte es clourà amb una publicació que recollirà les activitats amb millor acollida.


Música per als nadons de l'Espai Familiar

En un mateix sentit, també es vol apropar la música als nadons i les seves famílies inscrites a l'Espai Familiar d'El Xic. A partir del dimarts 29 de novembre, professorat de l'Escola Municipal de Música hi impartirà tallers de mitja hora, amb una periodicitat mensual. El contingut s'adaptarà a la temàtica del moment i cada sessió inclourà diferents activitats: relaxació, massatges, cançons, dansa i audició.

 

Participació