Els nens d'una escola de dansa de Terrassa ensenyaran a ballar a infants d'Haití afectats per l'huracà Matthew

Els alumnes de 42nd Street Dance Studio elaboren coreografies per enviar-les als infants de les zones més devastades del país centreamericà

La Torre
18 de novembre del 2016
Actualitzat a les 11:46h
Fa poc més d'un mes que l'huracà Matthew va arrasar Haití, deixant milers de morts i centenars de milers de persones sense aliments ni aigua. L'Associació Crits dels Nens de Terrassa, a través del seu programa "Esport, Salut i Desenvolupament a Haití", continua lluitant per millorar les condicions de vida dels haitians.

En col·laboració amb aquesta entitat, l'escola de dansa 42nd Street Dance Studio, de la mà de la seva directora Gemma Roca, vol contribuir a aquest objectiu. El proper festival de Nadal, que realitzaran a l'SFERIC el proper diumenge 18 de desembre, anirà enfocat a Haití.

Els nens i nenes de l'escola estan preparant un espectacle que faran arribar als nens i nenes d'Haití. Aquest dimecres, dues persones del programa "Esport, Salut i Desenvolupament a Haití" van fer unes sessions de sensibilització als alumnes de l'escola, que s'han volgut implicar creant coreografies per poder-les ensenyar als nens del país centreamericà.

El proper pas serà fer efectius els balls que cada dansaire ha creat, i fer-los arribar als nens del programa a Haití, que actualment treballa a Tabarre, Kenscoff i Cité Soleil, un dels barris més pobres i marginals de Port-au-Prince, la capital haitiana.