La Diada dels Minyons de Terrassa es veurà en directe a NacióCastells

El diari d'informació castellera del grup NacióDigital oferirà aquest diumenge la diada castellera en streaming amb la retransmissió de La Xarxa Televisions, en directe des de la Plaça Vella de Terrassa

NacióCastells
17 de novembre del 2016
Actualitzat el 18 de novembre a les 10:17h
La Diada dels Minyons, en directe
La Diada dels Minyons, en directe | La Xarxa


La diada castellera dels Minyons de Terrassa es podrà seguir diumenge en directe a partir de les 12 del migdia en streaming a la web de NacióCastells. El diari d'actualitat castellera del grup NacióDigital oferirà la retransmissió en directe de l'actuació a la plaça Vella dels Minyons de Terrassa, els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sants.

Els terrassencs arriben a la seva diada amb la intenció de fer els dos castells de 10, a més del 3 de 9 amb folre i agulla i el pilar de 8 amb folre i manilles. En cas de descarregar-ho tot, seria la millor actuació de tots els temps. Per la seva banda, els Castellers de Sants volen repetir castells com el 5 de 9 amb folre i el 2 de 9 amb folre i manilles que ja van fer per Tots Sants. Els Capgrossos de Mataró, al seu torn, tenen el gran repte del 5 de 9 amb folre que mai han assolit.

La diada que oferirà NacióCastells serà la que realitza La Xarxa Televisions, que també es podrà veure a través de televisions i ràdios locals, i pel canal 159 de Movistar+.

Els encarregats de retransmetre la jornada per televisió serà l'equip format per Anna Vallhonesta, Biel Duran, Joan Beumala i Carles Cortés. Per ràdio, ho faran Pep Ribes i Ernest Gili. 

Aquesta diada serà la última de les que La Xarxa i TV3 coprodueixen aquesta temporada en una suma d’esforços per donar més visibilitat al fet casteller. 

A banda de les retransmissions de les diades, l’oferta de continguts castellers als mitjans de proximitat es complementa amb el programa televisiu ‘Dosos amunt!’. Presentat per Carles Cortés i Toni Comas, l’espai és un informatiu setmanal amb les imatges més destacades de les diferents jornades, entrevistes i tertúlies. 

Per la seva banda, les ràdios emeten l’espai setmanal ‘Va de castells’, produït per Ràdio Vilafranca i presentat per Pep Ribes i Josep Torreño.