L'Òpera Carmen, de Bizet, arriba a l'Auditori Municipal de Terrassa

L'estrena tindrà lloc aquest divendres i hi ha un total de tres representacions programades

Carmen, de Bizet, a l'Auditori Municipal de Terrassa.
Carmen, de Bizet, a l'Auditori Municipal de Terrassa.
La Torre
18 de novembre del 2016
Actualitzat a les 8:09h
Aquest divendres s'estrena a Terrassa l'òpera Carmen, de Georges Bizet, a càrrec d'Oh!rquestra (l'orquestra d'exalumnes del Conservatori de Terrassa), del Cor d'Amics de l'Òpera i la Sarsuela de Terrassa, del Cor de Veus Blanques del Conservatori i del Cos de Dansa, cantaor i guitarrista de la Casa Priego de Córdoba de Terrassa. Hi ha programades tres funcions: el 18 i 20 de novembre i el 2 de desembre.

L'entrena tindrà lloc a l'Auditori Municipal (passeig d'Ernest Lluch, 1) amb motiu de la celebració del cinquè aniversari de l'associació Amics de l'Òpera i la Sarsuela de Terrassa. La representació de Carmen de Bizet està inclosa dins del cicle Terrassa Lírica de la Temporada de Música a l'Auditori Municipal. S'espera l'assistència del regidor de Cultura de Terrassa, Jordi Flores.

El rol de Carmen, la protagonista, anirà a càrrec de la soprano italo-australiana Michelle Francis Cook. Don José serà el tenor argenti Facundo Muñoz; Micaela, la soprano catalana Itzíar Espinar Ortega; Escamillo, el baríton italo-uruguaià Alberto Cazes; Zuñiga, el baix Josep Pieres; Frasquita, la soprano terrasenca Maria Mateu; Mercedes, la mezzo-soprano sabadellenca Assumpta Cumi; Morales, el baríton terrassenc Pau Camero; Remendado, Francesc Folque; Dancairo, el tenor terrassenc Carles Ortiz.

L'orquestra d'exalumnes del Conservatori de Terrassa, Oh!rquestra, serà dirigida per Jordi Montoliu. El Cor d'Amics de l'Òpera i la Sarsuela de Terrassa estarà dirigit per Joan Manau; el Cor de Veus Blanques del Conservatori, per Miquel Garcia, i l'escena anirà a càrrec de Carles Ortiz.