SORTEIG

La Torre sorteja entrades per veure l'obra «Un lloc comú» a Terrassa

Els Grup de Teatre d'Amics de les Arts estrena l'obra dirigida per Joan Yago, amb to de comèdia | Hi ha un total de dotze entrades dobles en joc per a sis funcions diferents

per La Torre, 17 de novembre de 2016 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un lloc comú és l'estrena d'aquesta temporada del Grup de Teatre d'Amics de les Arts.
 

LaTorre sorteja dotze entrades dobles per anar a veure l'obra Un lloc comú de Joan Yago, del Grup de Teatre d'Amics de les Arts de Terrassa. Les funcions amb entrades en joc tindran lloc els dissabtes 19 i 26 de novembre i 3 de desembre (a les 21:30h) i els diumenges 20 i 27 de novembre i 4 de desembre (a les 18:00h) a la Sala Joaquim Cardellach d'Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa (carrer del Teatre 2, Terrassa). Se sortejaran dues entrades dobles per a cadascuna de les funcions indicades.

De què va?

Dius gaires vegades "Ja m'agradaria ser com tu!"? Tens gaires persones a qui admires? Has descobert alguna vegada que la persona admirada finalment no és allò que tu creies que era? Lloc comú passa de ser un espai físic a un espai de l'ànima.

Les dones que avui l'habiten, ens expliquen qui és l'home amb el qual han compartit moments de la seva vida, cadascuna des de la seva experiència. I finalment, arribaran totes al mateix lloc comú.

Amb to de comèdia, una situació grotesca, els diàlegs tensos, el silencis incòmodes, construïm la relació entre aquestes dones, descobrim la seva condició de víctimes de la quimera d'un home frustrat i immadur.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència. Només s'hi pot participar una vegada per persona.
- Es realitzaran tres sorteigs i la participació serà acumulativa. Els terminis per participar a cada sorteig es tancaran els divendres 18 de novembre, 25 de novembre i 2 de desembre a les 12:00 hores. 
LaTorre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

 

Participació