La discoteca Pont Aeri tornarà a la seva sala original de Terrassa per una nit

Quatre dels DJs residents més coneguts de la història de la sala faran una festa revival | La nau on hi havia hagut la discoteca, al carrer de Còrdova de Terrassa, ara és la sala Vinilo

El cartell de la festa revival de Pont Aeri al seu local original de Terrassa
El cartell de la festa revival de Pont Aeri al seu local original de Terrassa | Pont Aeri
La Torre
16 de novembre del 2016
Actualitzat el 17 de novembre a les 11:04h


La mítica discoteca Pont Aeri de Terrassa tornarà a obrir les portes... per una nit. La marca de la desapareguda sala torna al seu local original, al carrer de Còrdova de Terrassa, que actualment és la sala Vinilo, per una festa revival el dilluns 5 de desembre.

Pont Aeri va ser un referent de la música màquina i electrònica no només a Catalunya, sinó al sud d'Europa. La festa consistirà en una sessió amb quatre dels punxadiscos residents més coneguts de la dilatada història de la discoteca: Nando Dixkontrol i David Pastis, que van ser els grans impulsors de l'èxit de Pont Aeri els primers anys, i Xavi Metralla i DJ Skudero, productor, aquest últim, del gran èxit Flying Free, que van estar-s'hi a finals de la dècada dels 90.

La intenció de Pont Aeri, segons apunten a l'esdeveniment de Facebook, és "reunir a totes aquelles persones que, durant diverses generacions, han format part de la gran família de Pont Aeri, des de la gent que ha conegut els seus amics, gent que s'hi ha enamorat, i tots els que han gaudit d'una era makinera i dels seus DJs residents".

La discoteca Pont Aeri va obrir les portes al carrer de Còrdova, 40, ara fa 25 anys, el 1991. El 2000, la sala principal es va traslladar a Manresa, tot i que la de Terrassa va seguir operant fins el 2004. Després d'un altre trasllat a Vallgorguina, el 2012 va tancar definitivament, tot i que la marca continua viva en festes recordatori, i la sala ha estat ocupada en els últims anys per la discoteca Somnis i, després i fins l'actualitat, per la sala Vinilo, amb música dels anys 80.

L'entrada, limitada a majors de 18 anys, tindrà un preu de 18 euros, tot i que encara es desconeixen la majoria de detalls.