Can Jofresa acull aquest cap de setmana el campionat de Cros escolar

Més de 5.000 nens i joves hi participaran

La Torre
18 de novembre del 2016
Actualitzat a les 10:51h
Aquest cap de setmana la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa de Terrassa s'omplirà de corredors de primària i secundària. Uns 5000 estudiants participaran al Campionat de Cros en categories infantil, cadet i juvenil, el dissabte 19 de novembre, i en categories prebenjamí, benjamí i aleví el diumenge 20.

Hi podran participar els joves de centres escolars, entitats i clubs de l'àmbit territorial del Vallès Occidental - Terrassa, que hauran de tenir un responsable durant les jornades. Hi haurà dues classificacions: la individual, per ordre d'arribada, que otorgarà una medalla als vuit primers esportistes de cada categoria i sexe - excepte els prebenjamins, en què tots tindran un obsequi-. També s'establirà una classificació per equips d'escoles, sumant els punts dels quatre primers classificats de cada centre.

Hi haurà una zona d'escalfament pels corredors, abans d'entrar al circuit. El de Terrassa és la segona cita del calendari comarcal de Cros, després del de Sant Cugat diumenge passat, i abans del de Rubí, al desembre, i els de Rellinars i Castellbisbal, a l'abril. La final nacional està per concretar.

Per potenciar l'accés al Cros a peu, bici o autobús, el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, conjuntament amb Bicicleta Terrassa Club (Biter), vol animar a les famílies a accedir amb bicicleta a la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa amb motiu del Campionat de Cros Escolar oferint un servei d'aparcament vigilat i gratuït de bicicletes.