El CAET porta al Teatre Principal «Dansa d'agost», l'èxit de La Perla 29

L'egarenc Òscar Muñoz, Marta Marco i Nora Navas formen part del repartiment, juntament amb Màrcia Cisteró, Clara de Ramon, Albert Triola, Montse Vellvehí i Ramon Vila

La Dansa d'agost arriba aquest diumenge al Teatre Principal de la mà del CAET.
La Dansa d'agost arriba aquest diumenge al Teatre Principal de la mà del CAET. | CAET
La Torre
18 de novembre del 2016
El Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) presenta aquest diumenge al Teatre Principal l'espectacle Dansa d'agost, una producció de La Perla 29 amb la direcció de Ferran Utzet.

Dansa d'agost retrata un temps i un país a partir de cinc dones que s'enfronten, des de la quotidianitat i la dignitat personal, als canvis del seu entorn. L'autor irlandès Brian Friel descriu un món rural abocat a la desaparició i incapaç d'adaptar-se a la modernitat.

Les Mundy són cinc germanes solteres que viuen tranquil·les al poblet de Bally Beg, a Irlanda. La seva vida, però, canviarà per sempre a finals de l'estiu de 1936. En Michael, el fill d'una de les germanes, criat entre dones i que en aquell moment només té 7 anys, ens explicarà, anys després, tot el que recorda d'aquell estiu en què el món de les germanes Mundy s'ensorra.

Brian Friel és un dels autors més destacats de la dramatúrgia contemporània irlandesa i Dansa d'agost, un dels seus textos més populars, ha estat comparat amb La casa de Bernarda Alba de Lorca.

L'obra és una instantània màgica i entranyable però sobretot un text preciós i ple d'emoció que ens trasllada els sentiments d'aquest inoblidable quintet protagonista interpretat per Marta Marco (de Merlí, Cites, Ventdelplà), Nora Navas (Pa negre), Màrcia Cisteró, Clara de Ramon i Montse Vellvehí, acompanyades d'Albert Triola, l'egarenc Òscar Muñoz i Ramon Vila.

Després de La presa i TraduccionsDansa d'agost tanca una esplèndida trilogia de teatre irlandès dirigida amb gran encert i extrema sensibilitat per Ferran Utzet i la troupe de La Perla 29.

Horaris i preus

Dia: diumenge 20 de novembre
Hora: 18h
Lloc: Teatre Principal
Durada: 2h 40'
Preu: 26 euros
Compra d'entrades