«Al-Qaida, que reivindicà els atemptats d'Atocha, avui per als Estats Units és l'oposició moderada»

José Antonio Egido presenta el llibre "Síria és el centre del món" en un acte organitzat pel PSUC Viu de Terrassa

La Torre
18 de novembre del 2016
El PSUC Viu de Terrassa va organitzar una xerrada a la seu social Casa del Poble Manuel Linares emmarcada en la gira de presentació del llibre Síria és el centre del Món. El ponent i autor del llibre, José Antonio Egido, és professor de Ciències Polítiques i doctor en Sociologia. Egido va exposar el punt de vista antiimperialista de l'agressió a l'estat sirià.

"Des que va començar la guerra els mitjans del sistema no han dit una sola veritat del que aquesta passant en siriana, ni per casualitat", va afirmar Egido. "Ara descobreixen l'imperialisme, els drets humans a Alep... El 2012 els terroristes moderats van bombardejar la universitat d'Alep i van matar a 40 estudiants que estaven en exàmens.. No en van dir res", va explicar l'autor del llibre Síria és el centre del Món. Una altra afirmació contundent d'Egido va ser: "Al-Qaida, que reivindicà els atemptats d'Atocha, avui per als Estats Units és l'oposició moderada".

El professor i escriptor José Antonio Egido va deixar clara la seva posició a favor del govern sirià i va realitzar una crida a seguir col·laborant activament en la solidaritat amb la causa de la República Àrab de Síria. Una de les seves propostes va ser explicar que s'està treballant perquè a l'abril es realitzi una trobada entre les organitzacions i les personalitats que treballen en la solidaritat siriana amb l'ambaixador de Síria a Espanya.

Amb la sala plena, en finalitzar l'acte, es va passar al torn de paraules, en el qual es van poder resoldre diferents qüestions del que s'havia exposat a la xerrada.