El Real Club de Golf El Prat acull aquesta setmana la trobada anual de l'European Golf Association

El camp de golf de Torrebonica rep els representants de 46 països entre el 16 i el 19 de novembre

El Real Club de Golf El Prat
El Real Club de Golf El Prat | RFEG
La Torre
15 de novembre del 2016
Actualitzat a les 14:17h
El Real Club de Golf del Prat serà l'amfitrió de la trobada anual de l'Associació Europea de Golf (EGA). La reunió, que aplegarà els presidents, membres honoraris, delegats, convidats i membres dels comitès dels 47 països que la componen, serà del 16 al 19 de novembre.

La EGA, amb seu a les proximitats de Lausana (Suïssa), té com a visió principal la promoció del golf al més alt nivell de competència, la unitat dels seus membres, la millora de les pràctiques de desenvolupament del golf a tot Europa i el foment dels mètodes sostenibles d'explotació, viables i eficients.
 
"És tot un honor poder acollir la reunió anual de l'EGA al nostre Club, una trobada que reuneix tots els presidents i directius més influents del Golf Europeu i que tots els anys se celebra a llocs emblemàtics, com ho va ser St. Andrews a l'edició anterior", manifesta Ariana Martín Balet, directora general del Reial Club de Golf del Prat.
 
Tant el president de la Reial Federació Espanyola de Golf, Gonzaga Escauriaza, com el seu director gerent, Jorge Sagardoy, acudiran a aquesta important cita en què es presentaran els informes dels comitès que formen l'EGA i es tractaran temes tan rellevants com els calendaris, els sistemes de handicap, les regles de joc i els rànquings.
 
Els diferents comitès de la EGA es donaran cita al DoubleTree by Hilton La Mola Hotel, hotel integrat en el mateix camp de golf, a partir de dimecres 16 de novembre amb una intensa agenda programada per meetings i sessions de networking fins al dissabte 19. A l'hotel també gaudiran de l'entorn natural que l'envolta i de la seva reconeguda oferta gastronòmica.
 
Dijous 17 es concentraran als salons de la casa-club del Reial Club de Golf del Prat i també aprofitaran l'ocasió per conèixer les instal·lacions i el camp, concretament el recorregut que ha acollit l'Open d'Espanya en les dues últimes ocasions de les deu que l'ha albergat el club al llarg de la seva història.

Aquest recorregut, l'Open, és una de les set combinacions que Greg Norman va fer possible amb el disseny dels 45 forats d'aquest camp, situat en un incomparable entorn de 210 hectàrees, envoltades de les 13.000 del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, un fet que ha provocat molta polèmica, sobretot en cercles ecologistes de la zona, des del moment en què es va anunciar que es traslladaria a Torrebonica, just al tombant de segle.
 
L'històric Reial Club de Golf del Prat és un dels clubs amb més solera d'Espanya i del continent europeu, els orígens es remunten a 1912 a Pedralbes. En l'actualitat es troba situat a tan sols 25 minuts de la ciutat de Barcelona en un enclavament ideal per combinar el millor golf amb la infinitat d'activitats culturals, gastronòmiques i d'oci que ofereix la ciutat de Barcelona, ​​una ciutat mediterrània i cosmopolita.
 
L'àrea esportiva del club destaca pels seus nombrosos professionals en actiu en els diferents circuits europeus i per haver organitzat més de 250 campionats nacionals i internacionals, al marge de 10 Open d'Espanya.
 
Com a prova del reconeixement d'aquesta trajectòria, el RCG El Prat va rebre l'any 2013 la Menció d'Honor dels 125 millors Clubs de Socis del Món per Platinum Clubs of the World i la Placa d'Or al Mèrit Esportiu Espanyol i, en l'any 2015, la Placa Olímpica del Comitè Olímpic Espanyol.