L'esplai diari de Can Parellada, el sisè del projecte socioeducatiu de Terrassa

L'alcalde de Terrassa i els regidors Duque i Ribera han visitat les instal·lacions del centre

per La Torre, 15 de novembre de 2016 a les 09:02 |
Visita de Jordi Ballart i els regidors a l'esplai diari de Can Parellada. | Ajuntament de Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'esplai diari de Can Parellada és el sisè amb que compta Terrassa, des que aquest curs 2016-2017 s'ha incorporat al projecte d'intervenció socioeducativa que es desenvolupa a la ciutat. L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor de Serveis Socials, Noel Duque, i la regidora del Districte 3, Rosa Maria Ribera, ha visitat aquest dilluns a la tarda les instal·lacions de l'esplai diari de Can Parellada.
 

Amb l'esplai de Can Parellada, la ciutat compta ara amb sis esplais diaris: Can Palet; Guadalhorce; La Fàbrica de Can Tusell; Vilardell i Torre-sana; Ca n'Anglada i Can Parellada, per donar suport, estimular i potenciar el desenvolupament de la personalitat i la socialització dels infants de la ciutat fora de l'horari escolar. Les funcions d'aquests esplais són, principalment, l'acollida i la convivència, oferint una atenció individual i grupal que doni resposta a les necessitats de detecció del risc social que es puguin produir.
 

L'Ajuntament de Terrassa és pioner, des de l'any 1990, en la prestació d'un model d'intervenció socioeducativa que compta amb la col·laboració de les entitats sense ànim de lucre dedicades al lleure infantil i juvenil de la ciutat.

 

Participació