Intenta fugir d'un accident i es deixa la matrícula al lloc dels fets

per La torre del Palau, 14 de novembre de 2016 a les 20:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de novembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Passaven deu minuts de la mitjanit de dissabte quan un cotxe que circulava pel carrer de Colom, entre la plaça de la Tecnologia i l'avinguda de Santa Eulàlia, va xocar amb diversos cotxes estacionats i, sense dir res, va marxar. Tot i això, va deixar un rastre que va permetre identificar-lo ràpidament: era la placa de matrícula, que havia perdut per culpa de la col·lisió.

Els agents van posar-se en contacte amb el propietari del vehicle, i aquest va reconèixer els fets i va argumentar que s'havia adormit al volant.


Hores abans, a tres quarts de set del vespre de divendres, un turisme que circulava per la carretera de Martorell, prop de la cruïlla amb la carretera d'Olesa, va rebre un impacte per darrere en aturar-se per deixar passar les persones que volien creuar.

El turisme que va provocar l'accident va marxar del lloc sense facilitar les dades, i en aquest cas, encara no l'han pogut trobar: els testimonis només van poder indicar que es tractava d'un Peugeot.


 

 

Participació