Dos detinguts a Terrassa per robar una ampolla de licor i amenaçar el dependent

Els autors del robatori es van quedar en un banc proper a la botiga i van ser localitzats per la policia

La Torre
14 de novembre del 2016
Actualitzat a les 18:23h
La Policia Municipal de Terrassa va detenir la nit de divendres dos joves que van robar una ampolla de licor en un establiment comercial de la rambla d'Ègara i es van encarar amb el propietari.

Els fets van tenir lloc minuts després de les nou del vespre, quan uns joves van intentar furtar unes ampolles de licor. El propietari del comerç va cridar l'atenció dels joves, als quals ja coneixia per haver comès altres furts al seu local, quan va veure que un d'ells portava una ampolla de licor amagada i un altre en duia dues a les mans. Aquest segon jove es va encarar amb ell i el va amenaçar.

Finalment els dos joves van sortir corrent del local emportant-se una de les ampolles. A lloc es va personar una patrulla de la Policia Municipal, la qual després d'escoltar el relat del propietari i visionar les càmeres del local, va realitzar una batuda per la zona i va localitzar els autors dels fets asseguts en un banc a prop del llocs dels fets. Els joves van ser detinguts per un presumpte delicte de robatori amb violència i/o intimidació.