Hi haurà un tercer concert de Mozart per l'alta demanda d'entrades

S'han exhaurit les localitats per presenciar dos concerts participatius del Rèquiem de Mozart al Centre Cultural Terrassa

La Torre
15 de novembre del 2016
Actualitzat a les 8:33h
Els dos concerts participatius de Rèquiem de Mozart previstos inicialment s'han quedat curts: a dues setmanes del concert s'han exhaurit les entrades. Per aquest motiu, l'organització ha obert una tercera funció, que tindrà lloc diumenge, 27 de novembre, a les 12 del migdia. Tots els concerts se celebraran al Centre Cultural Terrassa (rambla d'Ègara, 340).

Sota la direcció de Jordi Casals, els concerts participatius de Rèquiem de Mozart, dins del marc de Terrassa Ciutat Coral, inclouran gairebé tres-centres persones, amb 190 cantaires del cor adult, 45 cantaires del cor infantil i una orquestra de 35 músics dirigida per Jordi Montoliu.

L'entrada té un preu de 16 euros. Les funcions del dissabte 26 a les vuit del vespre i del diumenge 27 a les sis de la tarda han exhaurit les entrades. El tercer concert, diumenge 27 a les 12 del migdia, donarà l'oportunitat de presenciar l'espectacle a aquells que comprin la seva entrada abans que tornin a esgotar-se. L'èxit dels concerts participatius està assegurat.