El CN Terrassa suma la quarta victòria consecutiva contra el CN Mataró

Els terrassencs van endur-se per 10 gols a 8 un partit intens

14 de novembre del 2016
Actualitzat el 15 de novembre a les 12:56h
El CN Terrassa va derrotar el Quadis CN Mataró (10-8) aquest cap de setmana en el partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Nacional Divisió d'Honor Masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho, molt sòlid durant tot el matx, va dominar des del primer quart i va endur-se un xoc intens i vibrant. És la quarta victòria consecutiva dels egarencs, que es mantenen en el segon lloc de la taula amb 12 punts, els mateixos que el Barcelona i el Sabadell.

Els terrassencs van fonamentar el triomf en un primer quart impecable que van tancar amb un parcial de 3 a 0 que va esdevenir curt per als mèrits exhibits. Mitjan període, Álvaro Granados va inaugurar el compte amb un llançament llunyà des del centre de l'atac. El Mataró va poder empatar tot seguit, però Iñaki Aguilar va aturar el tir de Guimaraes. De l’empat a un es va passar al 2 a 0 quan Agustí Pericas, des de la posició de boia, va ampliar el marge. En el tram final del quart, Donat Galeev, en home de més, va marcar el tercer.

En el segon període, el CN Terrassa va seguir amb el matx sota control. Codina va retallar distàncies al minut i mig de joc, poc abans que Oriol Rodríguez col·loqués el 4 a 1 a l'electrònic. L'estira-i-arronsa va repetir-se novament, quan Fran Sánchez va replicar la diana prèvia del visitant Guimaraes. Poc després de marcar, el brasiler i Oriol Rodríguez van enganxar-se en una transició i van ser expulsats amb canvi. A trenta segons del descans, Jordi Pérez, en superioritat numèrica, va situar un esperançador 6 a 2.

A la represa, els maresmencs van mirar de tornar a la lluita pel triomf, però els de Dídac Cobacho, que continuen mostrant-se solvents i constants, no van oferir concessions. Corbalán, només començar, va estrènyer la diferència, acció que va rebre resposta per part d’Óscar Aguilar (7-3). En aquest punt, el conjunt de Beto Fernández va encadenar un parcial de 0 a 2, obra de Lucas i Fernández, que podia resultar amenaçador. Els egarencs no van dubtar i van recuperar els quatre gols de coixí gràcies a les dianes de Jordi Chico, en home de més, i de Fran Sánchez (9-5).

En l'últim quart, la reacció final dels visitants va esdevenir del tot estèril. A menys de sis minuts de la botzina, Pérez va augmentar la diferència i va segellar una victòria treballada i merescuda. El Mataró va tancar el matx amb un parcial de 0 a 3 que només va servir per maquillar el marcador (10-8).

Visita al Real Canoe Isostar

El CN Terrassa visitarà el proper dissabte 19 de novembre la piscina del Real Canoe Isostar en partit corresponent a la 6a jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx arrencarà a les 13.45h.